Livsvei og annet

Vanskelige tall

13, 14, 16 og 19 er vanskelige tall.
Det kunne ikke falle meg inn å gjøre noe viktig på en av disse datoene.
Og jeg tar med disse tallene i tankene når jeg foretar utregninger.

13-tallet møter mye frustrasjoner og hardt arbeid, uten å få så mye igjen for dette. Det er viktig for dette tallet å holde fokus og at ingenting blir utsatt.

14-tallet kan oppleve mye som begrenser dem og de kan oppleve stadige forandringer de ikke har hilst velkomne. Det beste for disse er å forplikte seg til noe/noen, få emosjonell stabilitet og unngå rusmidler.

16-tallet kan oppleve at de stadig blir ydmyket helt til de lærer seg å være naturlig ydmyke.
Det som er godt for 16 er å dyrke åndelige interesser, naturen og sjelens mysterier.

19-tallet bør lære seg å stå opp for seg selv, ha egne meninger og synge ut. Hvis ikke, så blir de i andres makt hele livet.

—   

Livsveien
Det tallet jeg vektlegger mest når jeg skal stille horoskop er tallet som kommer på livsveien til vedkommende.
Livsveitallet får jeg frem ved å legge sammen fødselsdag, måned og år.
En som er født 15 desember i 1956 legger jeg sammen slik:
1+5= 6
1+2= 3
1+9+5+6= 3

Så legger jeg sammen de enkle tallene: 6+3+3= 12= 1+2=3
Vedkommende har livsvei 12/3.

Jeg tar enda et eksempel.

En som er født 14. mai i 1947
14 = 5 (legg merke til 14-tallet)
5= 5
1947= 1+9+4+7= 3
5+5+3= 13 (!) er lik 1+3= 4
Vedkommende har livsvei 13/4.
Her har man i bakhodet at vedkommende vil ikke ha et lett liv.

—   

Da går vi gjennom livsveiene nummer etter nummer.
Er du klar? 🙂

Livsveiene
Du bør gå på den livsveien du blir født til å gå hvis du skal bli tilfreds med livet ditt.
Selvsagt kan du bli fornøyd uten å gå livsveien, men tro meg, du blir mest tilfreds hvis du lytter til anvisningene livsveien gir deg 🙂

Så, kom -la oss ta en tur i de ulike løypene.

Livsvei 1)
Det som er leksa di er å lære deg selvstendighet. Bare pass på at du ikke lukker ørene for gode råd og ikke ta avgjørelser basert på halvgode kilder. Ta deg litt tid til å stoppe opp og tenk litt før du ta en avgjørelse. Du er flink til å knytte til deg folk, men du er også flink til å kaste dem fra deg. Noen ganger gjør du dumme valg, men pågangsmot – det har du 🙂
Du gjør deg best som sjef, men husk: gode medarbeidere er gull verdt!

Livsvei 2)
Mennesker som har 2 som livsvei bør verne om og utvikle empatien sin. 2-ere liker ikke å være alene. «To må man være, minst to» – er deres mantra. Ofte utvikler de seg best i selskap med noen likesinnede. Folk i omsorgsyrker burde ha en eller flere to-tall kodet inn i sin personlighet. Livsvei 2 kan godt ha et omsorgsyrke eller jobbe som frivillig i en ideell organisasjon. Kjæledyr utvikler også 2-egenskapene.

3)
Den sosiale sommerfuglen som tre-tallet er, den trenger mye luft. Men, det s kjennetegner 3-tallet mest, det er det skapende kreativiteten. Det virker ofte som om 3-tallet er født til å bli artister. Har du tre-tallet som livsvei, så bør du absolutt utvikle dine skapende og kreative sider. Ta i bruk redskaper som får frem kreativiteten og forsøk deg frem. Rutiner er ikke noe for deg, lev et variert liv og unngå det kjedelige og gjentagende.

4)
Har du livsvei 4, så har du evnen til å ta på deg ansvar. Du er i utgangspunktet en ærlig og redelig person, som ikke vil ha noe tull. (Men, husk, det finnes 4-kodede kriminelle også)
Likevel, i utgangspunktet er 4-folket til å stole på. De er utmerket lagspillere og de er ikke redde for å jobbe hardt. Dessverre har de en tendens til å motsette seg alt som ikke går slik de hadde tenkt seg. Løsner de på slipset av og til, så blir de straks mer spiselige 🙂

5)
En femmer bør være fri og selvstendig, selv når man er i en relasjon. Friheten bruker man til å gjøre akkurat det man vil, når man vil – innenfor rimelighetens grenser, selvsagt.
Er det noe femmere ikke er redde for, så er det å ta sjanser. Noen ganger trenger de en 8 eller en 4 til å holde dem i ørene. 🙂 Det er lov å drømme, det er lov å jage drømmene sine og dette er en femmer god på. 🙂

6)
Fra virvelvinden 5 til den fredelige 6. Denne livsveien er slett ikke kjedelig. Denne livsveien dreier seg om å utvikle og perfeksjonere sine hjelpsomme sider. Nettopp det å bli en hjelper er 6-veien. Vi er alle ett, enten vi liker det eller ei. Sekstallet skjønner dette bedre enn de fleste. Men, svakheten til 6-tallet er faktisk at det har problemer med å være realistisk og det må lære seg å skjønne forskjell på ekte hjelp og «idiotisk medfølelse». Greit? 🙂

7)
Sju-tallet er litt vanskelig å få fatt på. Det er både vagt og konkret og det på samme tid. Sjuere er sosiale, men også litt av noen einstøinger. De trenger å trekke seg tilbake og skape ro i sjela. De er nysgjerrige av natur og har ofte mer kunnskap om ting enn hva man kan få inntrykk av. Prinsesse Diana var en sjuer og hun var en sosial sjel, men det var også noe veldig privat over henne. Går du Vei nr. 7, så gjør du lurt i å ha alenetid. Gjerne i naturen.

8)
Når man går på Vei 8, så bør man jobbe hardt. 8-tallet trives med jobb og ansvar. Disse 8-erne kan ha et snev av materialisme i seg, men det plager da ingen? :-)Dessverre er 8-tallet plaget med depresjon, særlig hvis man har flere 8-tall i seg. De fleste som er kodet med åtte har en jernvilje og liker ikke å ta imot råd, men noen åttere gir opp for lett. Tilhører du den siste kategorien bør du «komme deg opp av sofaen» og stå på.

9)
Er 9-veien den veien du skal gå, bør du ta i bruk dine lederevner. Niere trenger ikke å være sjefer, men de trives godt med å lede en flokk. Det som er nierens svakhet er at de mister lett fokus, akkurat som 3 og 5 – men, de finner igjen fokuset veldig fort. Ikke gap over mer enn du kan tygge og pass på så du ikke brenner deg ut. Sjenerøsitet ligger lett for deg og det er bra, men pass på at du ikke blir utnyttet. Søk balanse når du har tid.

11)
Livsvei 11 er en mystisk vei å gå. Den er intuitiv og følsom, og den jager deg ut på jakten etter «universets hemmeligheter». På skyggesiden har denne veien mye frykt i seg og livet kan føles overveldende til tider. Jeg vil anbefale deg at du leser om livsvei to, følger den og at du sørger for at livet blir så fredelig og forutsigbart som overhode mulig. Søk etter kunnskap og sannheter – da vil du få et rikt liv.

22)
Hvis du møter en person som er kodet med 22 vil du legge merke til to ting:
1) Vedkommende har en egen evne til å plukke opp kunnskap om åndelige ting!
2) Vedkommende er forbausende jordnær og praktisk.
På skyggesiden av dette mestertallet lurer det en side som er temmelig diktatorisk og nedlatende. Bekjemp disse sidene i deg, er du grei 🙂

33)
Dette tallet er både artistisk og healende. Jeg synes folk med livsvei 33 har noe sjele-healende over seg. Noen ganger kan deres blotte nærvær være nok til at man føler seg oppløftet og glad. Dette har de felles med 3-ere. Tall som gjør deg godt er 1, 3 og 4. 1-eren deler ideer med deg og sørger for å realisere. 3 virker inspirerende på deg og 4 jorder deg.
Du tiltrekker deg partnere lett, men det er ikke alltid at du velger rett. Dessverre.

—