Månedshoroskop

Horoskop – april 2021
Så har vi kommet til april. Årets fjerde måned. Vår halvkule våkner til liv nå. Farvel snø! Velkommen vår!
I 4-tallet ligger det arbeidsenergi og man ønsker seg resultater. April går inn med 1-energi og legger litt ekstra «gjøre-motivasjon» inn i april.
Nå er det bare å brette opp ermene og få ting unna. 🙂
På stjernehimmelen er det også aktivitet:
Den 3. går Merkur inn i Væren.
Den 9. blir det et flott aspekt, trigon, mellom Saturn og Nord-Noden.
Den 11. får vi en nymåne i Værens tegn.
Den 12. kommer Juno til å begynne sin retrograde ferd i Skyttens tegn.
Den 14. går Venus inn i Tyrens tegn.
Den 19. glir Merkur inn i Tyrens tegn og Sola går også inn i Tyrens tegn.
Den 20. går Vesta igjen direkte.
Den 23. går Mars inn i Krepsens tegn.
Den 26. er det fullmåne i Skorpionens tegn.
Vi ønsker dere alle en fortreffelig måned.

Væren, 21. mars – 20. april
Den travle planeten, Merkur, kommer inn i tegnet ditt den tredje dagen i denne måneden. Der er den til den nittende dagen. Altså i seksten dager skal du ha glede av Merkurs besøk.
Merkur er en planet som tar seg av tenking og kommunikasjon. I Værens tegn er Merkur ekstra energisk, den hiver seg rundt og den er ikke redd for å forsøke noe nytt. Benytt dette besøket til å tråkke opp nye stier. Våg å ta sjanser, våg å tenke nytt og gjerne sammen med andre ildsjeler. Mars, din egen planet, er i Tvillingenes tegn frem til den 23. dette gir deg også et puff i den sosiale retningen. Om du ikke kan møte folk ansikt til ansikt, så kan du kommunisere via sosiale medier. Etter den 23. befinner Mars seg i Krepsens tegn og du vil bli litt mer privat og reservert. Mange Værer vil føle at familien vil være veldig krevende den siste uken av april. Vær tålmodig. Blod er tykkere enn vann 🙂

Tyren, 21. april – 21. mai
Første halvdel av april kan du lett føle litt «indre stress» og få en følelse av at du må skynde deg uten at du forstår hvorfor. April starter skjærtorsdag og dermed starter måneden i «hvilemodus», men for Tyrene kan det være vanskelig å finne roen og helligdagsfølelse. Pust ut, slapp av og nyt livet. I alle fall til midten av april.
Fra den 14. kommer Venus inn i tegnet ditt og siden Venus er din egen planet, så får du nyte godt av hennes vibrasjoner. Tyr-Venus vet å nyte livet, så den uroen du føler i begynnelsen av måneden, den blir borte og du finner tilbake til roen.
Solen går inn i Tyrens tegn den 19. og gir deg økt energi. Den flammer i et roligere tempo som passer deg bedre enn den heftige Vær-sola. Så, litt stress, men så finner du ro. Du kan samle deg fra den 14. og finne den livsrytmen som passer deg.

Tvillingene, 22. mai – 21. juni
Jeg kan ikke tenke meg et mer fleksibelt og tilpasningsdyktig tegn enn Tvillingene. Det måtte i så fall være Skyttene. Men, nå snakker vi Tvilling! 🙂
Merkur går inn i Værens tegn den 3. og det er et tegn som passer Tvillingene godt. Værens pågangsmot og energi setter fart i Tvillingene og får dem til å handle mer og gruble mindre.
Ikke før er påsken over, så setter Tvillingene fart og gir seg i kast med prosjekter de har tenkt ut. Halvferdige prosjekter blir nå fullført. Godt, for Tvillingenes tegn har lett for å samle opp slike halvgjorte ting 🙂 Den 11. kommer nymånen i Væren og dette gir Tvillingene fornyet håp om at nå blir det resultater ut av deres mange gjøremål. Den 19. går Merkur inn i Tyrens tegn og gir utholdenhet, noe som også er nødvendig for å få gode resultater. Alt i alt, det ligger an til å bli en god måned for Tvillingene. Mye blir gjort.

Krepsen, 22. juni – 23. juli
Krepser liker at livet glir i rolige og gjerne litt forutsigbare strømmer. Og aller helst skal alt være slik som det alltid har vært. Vel, april begynner i et tempo som er litt for høyt for Krepsene. De sliter litt med å henge med, men fra midten av april begynner planetene å roe seg litt ned og Krepsene kan igjen puste lettet ut. April, mai og juni er jo livlige måneder – og Krepsen blir veldig smittet av den våknende naturen og det tilbakevendende lyset, men ofte føler Krepsene at livet blir litt vel hektisk på denne tiden, men – pytt, det er jo så godt å føle at man lever også. April er styrt av 4-tallet, et tall som har mye arbeidsenergi i seg og Krepsenes radar fanger lett opp alle energier. Dermed begynner Krepser å planlegge hva de skal foreta seg fremover. Familieselskaper til sommeren, arbeid med vekster i hage eller balkong. Krepsene lager lister med gjøremål. Det er akkurat slik flittige Krepser gjør. 🙂

Løven, 24. juli – 23. august
Løvens tegn er et av de mest kreative tegnene i zodiaken. Dette kommer særlig til uttrykk i begynnelsen av april. Sola i Værens tegn gir Løvene fin flyt i livsenergien og Løvene bobler av energi. Dette kan gjøre Løvene ganske så utålmodige, så om ikke Løvene teller til ti kan det bli litt krangel og sinte episoder. Løvene bør vise litt av storsinnet de har medfødt og omgivelsene bør unngå å tråkke på Løve-halen. Det meste går seg til.
Fra midten av april begynner det å flyte mer Tyr-energi inn i vårt lille univers og dette demper Løvene og gir de mer tålmodighet. Det er jo bra, men Tyr-energier er litt for tunge for Løvene, så mange Løver vil føle seg litt vårslappe og treige i systemet de siste ti dagene i april. Fullmånen den 26. kommer i Skorpionens tegn og kan skape sjalusidrama for Løvene. Det anbefales at Løvene trår forsiktig i dagene rundt fullmånen hvis de vil unngå bråk.

Jomfruen, 24. august – 23. september
Selv om Jomfruen har fått rykte på seg om å være SÅ pertentlig og SÅ ordentlig, så har Jomfruen en vilter side også. Jomfruens tegn er vel det mest ryddige tegnet, men de er neimen ikke redde for å leve litt på den «ville siden» også. Aprils energier får frem den litt viltre Jomfruen og det er den mest sjarmerende delen av Jomfruen synes jeg. De flørter, de er muntre og de føler seg energiske. Oppgaver og arbeid går unna og det meste av livet leves ganske så ukomplisert for tiden. Fullmånen den 26. blir en fullmåne i Skorpionens tegn – og Jomfruen takler den på en grei måte, men følelser kan bli litt intense og mange Jomfruer kan vise frem sin sjalu side. Pytt, dette går fort over. Jomfruene kan ta av litt den 25. men de lander igjen den 27. Tre dager med mye følelser tåler de fleste. 🙂 Jomfruene kan nyte godt av april. Få skjær i sjøen.

Vekten, 24. september – 23. oktober
Vektens tegn handler mye om å søke balanse. Vekter søker stadig tosomhet, men de MÅ ikke være i et «kjærestepar». Vekter liker å ha en kjæreste å dele hverdagen og livet med, men de kan godt klare seg med en bestevenn, en fortrolig eller en «sjelevenn». Kort sagt, Vekten liker å gå i tospann. De føler seg ikke hele uten en å gå i tospann med. I april kommer Vektene ikke til å være ensomme. De trekker folk mot seg og de trekker folk med seg. Dette blir en sosial måned. Den 11. april er det nymåne i Værens tegn. Da kommer Vektene til å treffe en avgjørelse som får stor betydning for deres fremtid. Så tenk nøye gjennom hvilken valgmuligheter før du tar denne avgjørelsen, kjære Vekt. Fortiden er hugget i stein, men fremtiden kan man velge selv. Velg klokt. Den 14. går Venus inn i Tyren og da blir du inspirert til å se nærmere på økonomien din. På tide å ha vårrengjøring på dette feltet kanskje? 🙂

Skorpionen, 24. oktober – 22. november
Skorpionen er et vanntegn og som vanntegnene føler Skorpionen seg frem. Den har en sterk intuisjon og en sterk vilje. Dette skal flere få merke i løpet av april.
Mars, planeten Skorpionen deler med Væren, befinner seg i Tvillingenes tegn. Dette gjør at Skorpionen starter april med å være sosial og åpent nysgjerrig på hva som foregår i livet. Skorpionene følger alltid med, men litt mer i det skjulte. Nå fremstår de som åpent nyfikne. Den 23. går Mars inn i Krepsens tegn og da trekker Skorpionene til seg følehorna litt, men nå slår de på radaren. Skorpion, stol veldig på intuisjonen din fra den 23. Det du føler kommer til å stemme på godt og vondt. Du vil bli forbløffet over deg selv. Fra 19. står Sola i opposisjon til tegnet ditt. Sola står rett over hodet ditt. Noen ganger blir det litt mye lys på deg, men du vet å trekke deg tilbake og kose deg i skyggen. 🙂

Skytten, 23. november – 21. desember
Jupiter er Skyttenes planet. Den 6. står Jupiter og Saturn i et utfordrende aspekt til hverandre. Jupiter er er en livsglad og vilter planet, mens Saturn står for mer alvor og tyngde. Dette medfører at Skyttene må ta et valg rundt den 6. skal de følge det gamle, trauste eller skal de slå inn på en ny sti og søke eventyr. Uansett hva du velger, tenk før du tar en avgjørelse. Valgets kvaler er ikke lett å hanskes med for noen. 🙂 Nymånen den 11. skaper temmelig mye rastløshet hos Skyttene. Nå vil de bevege på seg, men enda møter de korona-restriksjoner. De får ta seg en tur til fots, det gjør godt i skrotten å få bevege på seg. Skytter flest er jo utstyrt med en sporty kropp. 🙂 Mange Skytter møter våren med hodet fullt av prosjekter. Noen av disse blir realisert, mens andre havner i tidsklemma og må legges på is. Slik er det ofte i Skyttenes verden. Livlig måned for Skyttene, sagt med andre ord. 🙂

Steinbukken, 22. desember – 20. januar
For en Steinbukk er dette en herlig årstid. Det er mye som foregår og for den flittige Steinbukken skjer det mye nå. Først er det påske. Steinbukker liker å samle venner og familie og selv om koronaen skaper restriksjoner så kan man da ha det hyggelig likevel. Dessuten liker Steinbukken mindre selskaper og de trives best når ikke så mange samles. Steinbukker er vare for støy, skjønner dere 🙂 Den 11. får vi en nymåne i Værens tegn og da kan Steinbukker merke at søvnen blir forstyrret og at lunta blir mye kortere enn normalt. Jeg ser ikke bort i fra at det kan bli en konfrontasjon eller to rundt nymånen. Heldigvis blir det ikke de verste konfrontasjonen, men det er smart av Steinbukkene å ta ting med en gang og ikke gå og samle opp irritasjon. Det er særlig Vann-tegn som har en tendens til å virke irriterende på Steinbukkene. Krepser, Skorpioner og Fisker, se opp for hissige Steinbukker. 🙂

Vannmannen, 21. januar – 19. februar
Saturn er nå på besøk hos Vannmannen og når Saturn er på besøk etterlyser den ansvarlighet. Vannmannen er et ganske ansvarlig tegn så besøket er ikke for krevende, men Vannmennene kan stille krav overfor andre – og det er ikke alltid like populært. La folk være som dem er og bevar påskefreden, så får du heller stramme til etter påske. 🙂
Den 19. går Sola inn i Tyrens tegn og slår ned tempoet ganske mange hakk. Vær-sola er vilter, Tyr-sola er grundigere og roligere. Vannmenn liker den grundige, men blir litt dorske av Tyr-solas stråler. April er full av 4-energi og det liker Uranus, som er Vannmannens planet, men Uranus spaserer i Tyrens tegn og er ikke så «vilter» akkurat nå.  Så, de fleste Vannmenn går inn i en «pusle-modus» fra midten av april og holder et bedagelig tempo ut måneden.
De kommer sterkere tilbake i mai. 🙂

Fiskene, 20. februar – 20. mars
Det fire-tallet som regjerer i april er ikke helt Fiskenes tall. Nei, Fisker trives i 7-sjøen. Fire er mer en stri elv. Fiskene trives i rolig farvann, gjerne litt dypt. Likevel, april har sin energi og Fiskene henger med så godt de kan. Litt slitsomt er det med all denne 4-energien, men ting går da unna – også for Fiskene. Etter påsken tar Fiskene inn over seg nymånen den 11. Den kommer i Værens tegn og er full av pågangsmot og nye ideer. Fiskene fanger opp dette så lett som bare det og blir fulle av gjøre-energi. Nå gjelder det at Fiskene ikke tar på seg for mange gjøremål, men at de fullfører det de har begynt på. Ellers kan neste måned bli full av halvferdige gjøremål. I slutten av måneden, den 26. blir det fullmåne i Skorpionens tegn og da syder Fiskene av følelser. Kanskje romantikken får et realt boost da? 🙂 Legg også merke til hva du drømmer rundt fullmånen. Det er ikke umulig at drømmene dine vil fortelle deg noe av betydning.