Regresjon

Her er en tilbakemelding på regresjon:

Har lenge hatt lyst å prøve regresjon. Har bare ikke trodd at det kan funke på meg. Her om dagen prøvde jeg det sammen med healer og klarsynte
Evita Hansen
🧐 Gjennom tlf så guidet hun meg godt, først slik at kroppen min sank helt ned i madrassen som en stein, før den ble lett som en fjær og fløy inn i et lys. Inne i lyset var jeg en god stund, før jeg kom ut i mange spennende rom og landskap.
Absolutt ingen av bildene jeg fikk opp kan jeg huske å ha sett før, men mens jeg var der så var det som å være hjemme.
En av scenene var at jeg skulle gå over en shabby og slitt hengebru over et bratt stup. Jeg kom meg så vidt over, og beina var som tyggegummi. Men når jeg først var kommet over så var utsikten breathtaking!
Jeg var også inni hytta til en tømmerhogger- han hadde en merkelig dukke hengende i et bur under taket. Dukken var kliss lik Pinocchio.
Fyren som bodde i hytta var ikke hjemme, så jeg kunne romstere der lenge før jeg gikk ut på trappa og satt meg.
Jeg vet ikke om jeg var mannen som bodde der, eller hvem den mannen var, men jeg kunne føle og se han i bilder. Og det jeg fikk mest opp var at han var en veldig ensom fyr uten venner. Uten noen 🙁
Dette er virkelig verd å prøve for dere andre som er åpen og nysgjerrig, slik som meg. Det var veldig positiv opplevelse!
TAKK Evita 😘Evitas kommentar ang. regresjon:

Hvordan kan folk jeg har hatt i regresjon da ha lett på nett etter regresjonen å funnet igjen adresser, navn og byer. Til og med gamle slott som de aldri hadde hørt om i dagsbevistheten? 

🙂 Jeg oppfordrer dem til å skrive referat – det kommer flere.
Jeg gjør ikke dette for å reklamere for meg selv, noe de som kjenner meg godt VET.
Jeg gjør det for å hjelpes til med forandring til det gode. Etter hvert vil de som ikke forstår det nå, forstå det senere. Hjelp meg å ordlegge og å forklare det riktig 🙂 
En skrev akkurat til meg på mld nå; Alt som skjer , skjer i det indre livet vårt. Det er sant. Vi skal lytte til underbevisstheten og intuisjonen Leve mer i det indre livet – det samme som en regresjon viser deg hva det virkelige livet er ❤Hvis de som leser klarer å se eller forstå den følelsen dere hadde under og etter regresjonen, eller selv har tatt en regresjon en gang, forstår hva vi mener og ser. Jeg synes det er så vanskelig å forklare. Kanskje noen andre kan? Det er så veldig viktig at vi ser hva livet egentlig er. Det er det jeg prøver å dele med å nå ha tatt flere i regresjon og «tvunget» 🙂 dem til å skrive referat – det kommer flere. Jeg gjør ikke dette for å reklamere for meg selv, noe de som kjenner meg godt . VET. Jeg gjør det for å hjelpes til med forandring til det gode. Etter hvert vil de som ikke forstår det nå, forstå det senere. Hjelp meg å ordlegge og å forklare det riktig 🙂 

 
3. Jeg har bestemt meg for å ta flere gratis regresjoner, men kun til dem som er gode å formidle etter de har fått regresjonen.
Jeg gjør dette kun for å hjelpe folk til å få en dypere forståelse på hva livet på jorda EGENTLIG er ❤
Ikke meld dere på hvis dere ikke kommer med et tydelig, detaljert sammendrag fra regresjonen etterpå. Regn tid på minst et par timer, og at dere kan stille opp når jeg har tid.
Sist fikk minst 9 personer muligheten å være med, men flere trakk seg pga tidsnød eller at de rett og slett ikke turte likevel. Kun 5 stk kom igjennom, en av dem klarte ikke gå i transe pga forstyrrelser og bråk med husreperasjoner utenfor. Tenk på detogså før dere avtaler tid med meg.. Jeg får dere til å overse lyder, men kraftige lyder og om du iteilleg er sliten, så går det ikke
Dette blir ikke godtatt denne gangen
Friheten av å leve ute i naturen kjenner jeg igjen og jeg har altid følt slik tiltrekning av Indianere kveld fikk jeg en regresjon av Evita Hansen som var kjempe spennende.
Først liv var tilbake på 11- 12 00 tallet tror jeg. Jeg var en jente i 20 års alderen som bodde i bygde steinhus på landet med familien min. Det var så trygt og godt, så rolig å fredlig. Med dyra på gården, småsøsknene som lekte ute, faren og moren min jobba og en gryte med suppe stod å putra i kjøkken kroken som lukta langt avgårde… mmmmm.
Så gikk jeg videre 30 år og da bodde jeg i en landaby med tre hus. Mann som jobba på sagbruk og jeg selv som drev en enkel butikk i huset der jeg solgte mel, brød, stoffer osv. Mannen min var en røslig stor, mørk mann som var snill og trygg og noe eldre enn meg og vi hadde 3 barn sammen.
2 gutter og 1 jente.
På slutten av dette livet overtokk sønnen min butikken og jeg bodde som enke med noe dårlig helse og sovnet tilfreda inn som 74 åring.
Tusen takk for denne innsikten av ett tidligere liv.
Det var så delig å kjenne på ett liv med ro og harmoni som jeg apsolutt ikke har hatt i dette livet her 🙏 
Merete Legvold Bryn Konté
. Når regresjonen av det andre livet kom opp havnet jeg midt i krigen til nord og sør amerika. Dette var virkelig heftig og inntenst. Grusomt å være vitne til en slagmark.
Jeg var en indianergutt som hadde forvillet meg etter at leiern vår var blitt plyndret av de hvite. Leiern vår måtte flytte etter dette og jeg jeg var så glad for å komme hjem igjen.
Når jeg endelig kom tilbake var det så trygt og godt å komme hjem.
Faren min var høvding, jeg hadde en liten søster og mor.
Faren min var høvding og overså meg mye. Det var liksom ikke bra nok hva jeg enn gjorde og han behandlet meg som en liten gutt fordi jeg var så liten av vekst.
Friheten av å leve ute i naturen kjenner jeg igjen og jeg har altid følt slik tiltrekning av Indianere kveld fikk jeg en regresjon av Evita Hansen som var kjempe spennende. I regresjon av det 3 liv som var 100 år tilbake var jeg en masai i afrika.
Vi var en liten stamme på ca 20 stk siden de eldste hadde død av sykdom.
Jeg var leder av stammen og rundt 20 år. Hadde kone og snart 2 barn siden kona mi var gravid. Vi hadde minimalt med klær på og levde rolig og harmonisk og jaktet etter mat.
I alle mine 3 liv kjente jeg på trygghet som jeg aldrig har hatt i dette livet.
Det er denne tryggheten og roen jeg søker og trenger videre nå i livet kjenner jeg.
Livet i naturen som også alle 3 liv hadde gir meg glede og frihet. Det er her jeg trives og får puste.
Ekte familiebånd og familietilhørelse kjente jeg også på som jeg har savnet i dette livet.
Også blei jeg grundig klar over hvorfor jeg tiltrekkes og føler meg hjemme i andre kulturer…. det er jo nettopp fordi jeg har levd i andre kulturer selv.
Ikke uten grunn at jeg er gift med en afrikans mann 💕
Og husker så godt hvor hjemme jeg følte meg når jeg traff han.❤
Dette var en herlig opplevelse som jeg kommer til å tenke ofte på og dette gav mersmak til å finne ut av også andre liv jeg har levd 💕
  • Tusen takk alle sammen som var med å hjepe til å lage noe viktig som jeg skal utvikle videre. Jeg får nesten lyst å skrive en hel bok nå 😉 Det rare med dere alle 6 (eller 7?) som var med, er at alle utenom en var ensomme. Dere gikk tilbake til et ensomt liv. Hvorfor ?
   1
    
    
   • Liker
     
   •  · 
    Svar
   •  · 39 u
   •  
     
    kommER det ikke tiden for det nå?? Vi går jo i bølger… bare vent til neste bølge av digre sammenkomster… alle er i festmodus… 😃
    1
     
     
    • Hjerte
      
    •  · 
     Svar
    •  · 39 u
   •  
     
    L Jepp, og jeg sitter her på bølgen min å venter til neste skritt 🙂 jeg fikk beskjed om at jeg skulle gjøre dette med regresjonene. Vet jo om noe jeg skal gjøre vidre med det, men det r mye mer ❤
    1
     
     
    • Liker
      
    •  · 
     Svar
    •  · 38 u
   •  
     
    LDet er viktig arbeid. Det åpner så totalt for mange.
    1
     
     
    • Hjerte
      
    •  · 
     Svar
    •  · 38 u
   •  
     
    L
     Vet ikke om de klarte å utdype følelsene og opplevelsene i det åndelige sterkt nok på de de skreiv om regresjonene her? Hva synes du? Det er viktig at jeg klarer å få de nok utfylt så man virkelig kan leve seg inn i hva dette EGENTLIG er
     
    • Liker
      
    •  · 
     Svar
    •  · 38 u
   •  
     
    LKanskje du skal følge dem opp om et partre uker når de har reagert ferdig, og så se om de har et mer utvidet perspektiv og dypere forståelse da?
     
    • Liker
      
    •  · 
     Svar
    •  · 38 u
   •  
     
    LEn så sterk opplevelse MÅ nødvendigvis bli ganske ego i begynnelsen, det er jo en personlig prosess… Det blir som å bade i kaldt vann og erfare noe helt nytt. På godt og vondt, og noen makter det, andre vil absolutt ikke våge en gang til.
    1
     
     
    • Hjerte
      
    •  · 
      
      
     Atmosfæren(folelsene Lukt, smak, Syn. Ikke egoet. Det har hver enkelt i sin regresjon, og den har alle delt veldig bra. Utenom Tarlokan. Han bare VAR – en lysskikkelse. Han tok inn alt det gode i verden, og fortalte meg det underveis det han klarte. Det var så overstrømmende at han hadde vanskelig å sette det i ord ❤ Ingen ble skremt, alle vi ha den igjen 🙂
      
      
      
    
    
    
    
    
   Jeg vil veldig gjerne være med på regresjon med dig 👑 vill du lede mig?
   Jeg har mange ting jeg må løse i dette livet! 😘 🐾 Klem fra mig Adele Halten mobil
    
 
  • Tusen takk alle sammen som var med å hjepe til å lage noe viktig som jeg skal utvikle videre. Jeg får nesten lyst å skrive en hel bok nå 😉 Det rare med dere alle 6 (eller 7?) som var med, er at alle utenom en var ensomme. Dere gikk tilbake til et ensomt liv. Hvorfor ?